About

h-99Student (la Litere), artist plastic (de ocazie), pasionat de istorie și calatorii, om cu blog (întămplător) și nu în ultimul rând, dependent de artă și frumos (din fragedă pruncie) – toate cele de mai sus, la feminin, Oana susține despre sine, că este o estetă și că viața fără artă este o greșeală.

Timișoreancă la origine și formare, a urmat Liceul Teoretic Nikolaus Lenau, 12 ani de zile. Deși a studiat matematica, chimia, fizica și biologia la secția de Științe ale Naturii cu predare în limba germană, mereu s-a simțit mai atrasă de latura umanistă, iar drept urmare a ales calea literelor, studind în prezent limba și literatura germană & latină.

Impătimită a spectacolelor care implică teatrul, opera sau muzica Jazz, își împarte timpul între a fi spectator, a fi pe scenă (împreună cu a doua familie-ansamblul de dansuri populare șvăbești, Banater Rosmarein), a citii și descoperii povești, lucruri  și oameni, despre care lumea merită să afle.

Pe blog scrie din 2013, la îndemnul ei, iar în 2016 și-a mutat blogul de pe Blogger , în casă nouă, pe WordPress. Spune despre blogul său că…

Veni Vidi Cultura s-a născut din nevoia de a cerceta și promova les artes, sub orice formă și de a povesti lumii, că în urbea de pe Bega chiar se întâmplă lucruri frumoase, secretul e doar sa ai ochi pentru a le vedea și urechi pentru a le asculta.

 Au scris despre mine:

Cristina Bazavan (o Doamnă pe care o admir din tot sufletul și al cărui entuziasm pentru  ceea ce face, mă fascinează mereu): 15 ilustratii cu poveste.

Blogging Tm 2.1, un proiect ambițios care s-a născut din nevoia de a reconstrui comunitatea timișoareana de oameni care scriu în mediul online fie pe blogurile personale sau pe cele ale companiilor.

Am scris pe aici:

Emotionaltheatral. blogul Teatrului Național Timișoara

ADZ- Banater Zeitung, un loc simpatic cu oameni și mai simpatici, cărora le mulțumesc că m-au primit sub aripa lor.

Advertisements